Forumsvar skapade


bjšrn b
Deltagare

  Finns det olika typer av outlookkonton? Jag har gått in på http://www.outlook.com och då finns redan mina hotmail där ?? Hur är i så fall min modell?


  bjšrn b
  Deltagare

   Tack för bra svar. Som pensionär tillåter inte ekonomin det som verkar vara det bästa altarnativet. Men vad säger ni om ”vanliga” outlook?

   Och i så fall hur löser man då mina frågor i ursprungsfrågan. Hur flyttar jag över …./ Björn B


   bjšrn b
   Deltagare

    Jag har telia och hotmailkonton. Båda har jag lagt in under mailkontot i W10. Och det verkar fungera. Men jag tror att jag måste stänga ner Windows Live Mail för att det skall fungera fullt ut. Däremot vet jag inte hur jag skall få med mig de mappar som jag har i Windows Live Mail till mailprogrammet i W 10.


    bjšrn b
    Deltagare

     Det är fortfarande så. Har senaste versionen av explorer. Inga tillägg i webbläsaren vad jag vet.

     Ett annat sett det märks på. Om jag vill spela upp ett filmat inslag på Aftonbladets hemsida så går det inte. Men på Expressens så går det.


     bjšrn b
     Deltagare

      Tack för svaret / Björn B


      bjšrn b
      Deltagare

       Menar faktiskt en stationär. Om jag t.ex. drar ur strömsladden under 5 veckors semester. Är det sedan bara att sätta i sladden och arbeta vidare ? Om jag tar ur sladden till routern under samma tid ? Om det inte finns någon ström under dessa veckor. Vad händer kan något som finns i hårddisken gå förlorad ? Hur går det med uppdateringar ?