Forumsvar skapade

Det mest uppenbara och också avgörande är att WinOptimizer 7 (eftersom jag antar att det är WinOptimizer du syftar på, Ashampoo har flera program som heter något med optimizer) är över elva år gammalt. Skillnaderna är inte speciellt avgörande utan den enkla slutsatsen är att WinOptimizer 2020 lär vara bättre på alla punkter och erbjuda mer funktionalitet.

Testa att använda tjänsten CloudConvert.

Det beror i mångt och mycket på vilken e-posttjänst du använder, och vilket version av Outlook du använder.

Det beror lite på vad du menar med göra, men om du vill installera programmen räcker det att surfa till http://www.office.com och logga in där, där finns bland annat möjligheten att hämta och installera programmen.

Du väljer bara att installera det eller de program som du är intresserad av av Ashampoos program.

Har du testat att gå till Inställningar / Uppdatering och säkerhet / Felsök, klickat på Ytterligare felsökare, och provat att göra en felsökning för skrivare?

Det finns två möjligheter när det handlar om TPM.

1. Dator har TPM men inte version 2 utan ett gammal variant som inte går att uppdatera till version 2. Låt oss hoppas att så inte är fallet.

2. Det kan vara så att datorn har TPM 2.0 men att det inte är aktiverat i BIOS. Då föreslår jag att du dels börjar att studera den här informationen hos Microsoft, samt att du besöker hemsidan för företaget som har tillverkat datorn för att se om det finns en uppdaterad version av BIOS.

Som ett experiment, testa att dra ut USB-sladden och enbart använda WiFi för att skriva ut från datorn.

Tyvärr kan man inte backa bandet när det handlar om att arbeta med partitioner utan gjort är gjort, så att säga. Det enda man kan göra är att fortsätta att arbeta framåt tills man får det resultat man vill ha, även om att arbeta framåt i det här fallet skulle handla om att framåt är att komma tillbaka till som det var tidigare.

Om det är den här guiden hos Microsoft du tänker på så handlar den inte om Excel utan om Project, vilket skulle kunna förklara varför du inte hittar det.

Det verkar inte finnas någon inbyggd funktion i Excel för Gantt, men däremot kan du hämta en Gantt-mall kostnadsfritt hos Microsoft här.

Det är tyvärr inte något som kan får kommunicera med speciellt stor noggrannhet, men det är inte någon överväldigande majoritet av ungdomar om man säger så.

Hur är skrivaren installerad – lokalt i datorn med USB-sladd eller med nätverk, och i så fall med WiFi eller nätverkssladd?

Har du kollat så att du har appen HP Smart installerad på datorn, och vad säger den om du försöker diagnostisera skrivaren?

Har du testat att reparera eller återställa appen? Det kan du göra genom att gå till Inställningar / Appar / Appar och funktioner. Där klickar du på Messenger-appen och på alternativet Avancerade alternativ. Där finns det knappar för att reparera och om det inte hjälper, återställa.

Disk 0 och disk 1 är två olika fysiska enheter. Däremot är disk 0 en NVMe-enhet som ser ut som ett litet kretskort som är monterat direkt från moderkortet och utseendemässigt inte har en enda likhet med en Sata-enhet (som kan vara en SSD eller en mekanisk hårddisk). Om man bara tittar efter vad som ser ut som vanliga enheter är det lätt att missa en NVMe-enhet.

Så här kan en NVMe-enhet se ut:

Gäller det alla program på datorn?

Vad händer om du går till skrivare i Windows inställningar och provat att skriva ut en testsida?