Adressfel

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år sedan.
Skapare
mattisbacken
Deltagare

Någonstans har jag gjort fel angående mina mailadresser. Jag har sagt upp vår gemensamma adress hos Bredband2 när jag gick över till Gmail och skapade två separata adresser. Det fungerar som det ska förutom att jag får följande felmeddelanden. Innehållet i gmail kommer först och det är ok.

Under kommer en ruta med följande text: ”Adressen hittades inte. Meddelandet levererades inte eftersom det inte gick att hitta adressen ma…[email protected].

Under detta står följande:”Final-Recipient:rfc 822;ma…[email protected]

Action: failed, Status:5.0.0

Remote MTA:dns;cpanel.bredband2.com

(82.209.169.34, the server for the domain bredband2.com)

Diagnostic- Code: smtp;550 Unroutable adress”

Jag har pratat med Bredband2 och dom säger bara att jag sagt upp mailadressen och dom kan inte hjälpa mig. När jag använde den gamla adressen gick det via Windows Live Mail. Jag har försökt avinstallera det programmet utan att lyckas. Jag hittar det inte i datorn.

Vad har jag gjort för fel?Jag är snart rena följetongen i ämnet E-post i det här forumet!

Jag kan inte komma med något rakt svar, men den del information kan vi i alla fall gräva fram från din information.

Ett rfc 822-fel betyder att e-postadressen som kommer efter felkoden är ogiltig, i det här fallet är det med andra ord @bredband2.com-adressen som är felaktig. Som jag tolkar det så har du sagt upp den adressen, vilket i så fall skulle förklara varför du även får upp meddelanden som unroutable adress och adressen hittades inte. Någonstans försöker någon tjänst eller funktion att skicka vidare meddelandet till bredband2.com-adressen och misslyckas givetvis eftersom adressen inte existerar längre.

Då är frågan vad som försöker skicka dina meddelanden vidare till bredband2-adressen. Har du i din Gmail lagt till en koppling så att inkommande e-post ska skickas vidare till den adressen, eller kanske tvärtom att din Gmail ska hämta meddelanden från Bredband2?

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.