hotmail/iPhone/W10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 4 månader sedan.
Skapare
g5
Deltagare

Jag har en e-postadress, sedan länge, …@hotmail.com.  Se’n ett år tillbaka har jag en iPhone 6.  Jag har problem med hotmailen, förmodlingen inte uppdaterad och vet inte hur jag skall göra.  Det händer ofta att gammal e-post, speciellt e-post från augusti månad, då och då kommer tillbaka på telefonen, men inte på min dator.  Och detta trots att jag har raderat dessa meddelanden.  Ibland försvinner de av sig själva, men det händer också att jag får radera dem manuelt igen.  Är det någon som har en förklaring och förslag hur jag skall komma i från detta irriterande problem

Det låter på din beskrivning som att det är iPhonen som ställer till det genom att inte synkronisera ordentligt. Börja med att försöka uppdatera din iPhone, både operativsystemet och den e-postklient som du använder, till den senaste versionen och se om det hjälper. Om det fortfarande inte fingerar som det ska, testa att radera e-postkontot på telefonen och lägg till det igen så att det blir en fräsch kontoinstallation. (https://support.apple.com/sv-se/HT201320)

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.