Backup program

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  hjallej 8 år, 2 månader sedan.
Skapare
hjallej
Deltagare

Ang. CD 01/2015 när man försöker installera programmet Aomei Backupper i Win 10 Pro.så varnar datorn och avråder installation.

Är det bara en verklig fara eller är det inte lämpligt att installera programmet?

Det finns ju inga Win 10 rekomendationer för att göra någon installation men det finns ju många program som inte visar det.

Vad säger ni Installera eller inte?

Tacksam för svar

Hjalle

När man tittar på deras webbplats har Aomei Backupper Standard stöd för Windows 10, i varje fall den version som är aktuell nu. Du skull ekunna testa att ladda hem den senaste versionen från deras webbplats och se om även den varnar.

http://www.aomeitech.com/freeware.html


hjallej
Deltagare

    Hej!

    Tack för ert svar.

    Det blir samma svar från Win10 Pro om man försöker installera programmet.

    Avrådes installera.

    Man vill ju inte chansa och installera något som kan innebära en massa trubbel i framtiden.Så jag skippar nog detta program.

    PS. Jag såg någon som hade ett liknande problem med Panda Antivirus och det finns också för Win10 2016 det kanske fungerar för honom.

    Tack för en bra tidning.

    Mvh. HjalleJ

    Det var ett liknande problem med Panda men det inträffade i princip enbart med Panda Antivirus 2015 som aldrig fick något officiellt Windows 10-stöd.

     

    Det ska inte vara några problem med Aiomei-programmet, däremot kanske det är något på din dator som gör att det inte fungerar, till exempel något säkerhetsprogram varnar eller någon säkerhetsinställning i datorn. Framgår det vilket program det är som avråder från installation? Får du något felmeddelande eller felkod?


    hjallej
    Deltagare

      Idag på förmiddagen skulle jag prova att installera igen för att se vad som nekade installationen, men det gick helt utan problem.

      Man blir fundersam. Så du får inget svar på din sista fråga.

      Nu avslutar vi denna session för denna gång.

      TACK.

      HjalleJ

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.