Cd-skivan går ej att öppna

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år, 1 månad sedan.
Skapare
rulle2
Åskådare

kan inte öppna Cd-skivan. när jag klickat på jag acceterar händer inget mer. Har avaktiverat mitt virusprogra Avast premier, men det hjälpte inte. Har Windows 7 och Internet Explorer 11. Det funger heller inte om jag högerklicka och väljer öppna. Har haft Pc- tidningen sen den kom ut. Fundera på att sluta prenumerationen som utan cd-skivan inte är värt priset.

Prova att öppna cd-skivan via Utforskaren. Det gör du genom att öppna Start-menyn och klicka på Dator. Högerklicka på cd-läsaren och välja Öppna. Dubbelklicka på filen default.html.

Du måste ställa in Internet Explorer på att visa aktivt innehåll från cd-skivor. Det gör du genom att i Internet Explorer öppnar menyn Verktyg och välj Internet-alternativ. (Om inte menyn syns, trycker du på ALT-tangenten). Välj fliken Avancerat och set till att alternativet Tillåt att aktivt innehåll på cd-skivor körs på den här datorn är markerat. Klicka på OK.


rulle2
Åskådare

    Hjälpte tyvärr inte. Var redan förkryssat. Jag kan öppna vilken CD eller DVD som helst.

    Hur ser det ut när du har klickat på Jag accepterar? Visas någonting alls?
    Har du möjlighet att testa att öppna i en annan webbläsare så vi kan få en ledtråd om det är skivan eller webbläsaren som bråkar?

     

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.