CD-skivan startar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
Bellet205
Åskådare

CD-skivan 03/2015 som jag har fått startar inte i min CD-spelare. Andra CD-skivor är det inga problem med. Är det min CD-spelare som är problem eller skivan.

Nils-Gunnar


wolvesdancin
Deltagare

    Hej Nilsgunnar – när du säger att CD-skivan 03/2015 till skillnad från andra CD-skivor inte startar i din CD-spelare, menar du då att t.ex. CD-skivan 02/2015 startar utan problem. Då har du rätt att få ett nytt exemplar av CD-skivan 03/2015 från Kundtjänst. Om du har frågor om din prenumeration, din räkning eller leveransen av din tidning, ska du kontakta vår kundtjänst. Det kan du göra snabbt och lätt på nätet via:

    http://kundtjanst.nu/sv-SE/

    Eller genom att ringa Kundtjänst på telefon: 08-555 454 72

    Ditt prenumerationsnummer finner du alltid på de inbetalningskort som följer med tidningen. Om du använder dig av autogiro, kan du ringa Kundtjänst och be om ditt prenumerationsnummer.

    Men du skulle ju först kunna göra ett försök att starta CD-skivan 03/2015. Om du klickar på symbolen för CD-spelaren så att spelaren öppnar sig och du ser innehållet på CD-skivan, dubbelklicka då på den fil som heter autorun.exe med vänster musknapp.   

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.