CD13 Speccy

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 6 månader sedan.
Skapare
PCLars
Medlem

Har lagt in ”Speccy” från CD13. Peogrammet talar om att CPU är 39 grader, moderkortet 27 gtader samt minnet 36 grader C. Informationen säger ingenting om man inte vet normalvärdet eller rekomenderad temperatur.

Råkade begära utskrift av fil och gick ifrån datorn. Papperet tog slut efter 44 sidor. de första 6 sidorna var intressant information men sedan blev sida efter sida med information om uppdateringar. När papperet tog slut så var det Säkerhetsuppdatering för Windows Vista 2012-08-16. Hur blir jag av med allt detta? För övrigt bör det finnas en varning för denna typ av utskrift.

Hoppas att någon därute har ett svar.

Vad som är skadligt höga temperaturer är lite olika beroende på vilken typ av processor och liknande man har, men oavsett vilketså är dina temperaturer extremt låga. En någorlunda fingervisning är att man bör undvika konstanta temperaturer på över 60 grader, även om väldigt korta tidsrymder kan råka överstiga 75 grader. Så att ha under 40 grader är med beröm godkänt.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.