CopyQ

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
Totte319
Medlem

Jag har installerat ”CopyQ” på hårddisken, men det går inte att starta programmet.


wolvesdancin
Deltagare

    Jaha Totte, eftersom jag inte vet vilkt operativsystem (OS t.ex. Windows 7) du har, får jag gissa på att det ändå fungerar med att söka på CopyQ genom att jag ber dig klicka på Start-knappen, och i Sökrutan som då kommer upp skriva CopyQ. 

    1. Hittar söket inte CopyQ så är det inte installerat eller så fungerar inte söket.

    2. Hittar söket CopyQ så är det installerat.

    Du har väl observerat att du under installationen blir tillfrågad om CopyQ ska starta tillsamman med Windows [eller om du måste starta det separat genom att dubbelklicka på den ikon som är länkad till CopyQ.] Dubbeklicka sedan på ikonen till CopyQ.

    Nästa steg blir att göra om installationen. Ibland kan det bli trassel med en ominstallation; t.ex. kan du få ett meddelande som tyder på att den första installationen blockerar ominstallationen.

    Gör då först en Systemåterställning till det tillstånd systemfilerna befann sig i precis innan du försökte installera CopyQ.  Det är effektivast.

    Du letar dig fram till åtgärderna för Systemåterställning genom att klicka på Start-knappen, och i Sökrutan som då kommer upp skriva System eller Återställning

     

     


    wolvesdancin
    Deltagare

      P.S. Du har inte sagt något som kan grunda misstankar om att det är något fel på din CD-skiva 04/2015. Men skulle så vara fallet har du rätt att få ett nytt exemplar av CD-skivan från Kundtjänst. Du måste kunna uppge ditt prenumerationsnummer för Kundtjänst. Kontakta Kundtjänst lätt och snabbt på nätet via:

      http://kundtjanst.nu/sv-SE/

      Eller genom att ringa Kundtjänst på telefon: 08-555 454 72

      Ditt prenumerationsnummer finner du alltid på de inbetalningskort som följer med tidningen. Om du använder dig av autogiro, kan du ringa Kundtjänst och be om ditt prenumerationsnummer.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.