Family tree

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
sorry3
Deltagare

Hej 

Har någon liknande fråga som jag såg fanns här men detta gärller När jag ska ladda ner familytree så är det ok men sedan när jag ska installera det så tar norton internet security bort det för det är skadligt.

Jag skickar med en print screen så får ni se hur det blir…. Ni kanske måste förstora upp bilden för att kunna se bättre.

Britt Inger 

Tyvärr blir texten väldigt suddig när jag förstorar bilden, så jag ser tyvärr inte vad det står.


sorry3
Deltagare

    Tack för ditt svar ….Men får inte till det mågot bättre.

    Men det står i alla fall att programmet är skadligt och då  har norton plockat bort det så att det går inte att installera……Är detta ett tidsbegränsat program som man har gratis för annars kan man ladda hem det från deras hemsida…..Men om det är ett program som inte kostar något då är det annnat.

    Vilket fall som helst så går det inte att installera för norton stoppar det helt.

    Britt Inger 🙂

    Har du testat att uppdatera till den senaste versionen av Norton, både program- och informationsmässigt? Jag kan ladda hem bägge filerna från Fördelsonen och Norton tycker att bägge är säkra.

    De senaste datafilerna för Norton får du med Live Update, men testa att högerklicka på Norton-ikonen i Meddelandefältet och välj Sök efter ny version för att se om det har kommit en ny generation av själva programmet.


    sorry3
    Deltagare

      Har senaste versionen av Norton. Gjorde även som du skrev ang  högerklicka på iconen men fick meddelande om att jag hade senaste versionen.

       Fick även upp nu  att hotnamnet = WS.Reputation.1

      Om det är någon hjälp.

      Britt Inger 🙂

      Det verkar som att ditt problem kan vara relaterat till ett annat som vi avhandlar i en annan tråd här på forumet om att Norton rapporterar att det finns hot vid nedladdningar. Tekniker har kollat på det och svarat så här:

      ”Det är inget fel eller farligt med programmen utan det är Norton som är drastiskt säkerhetsmedveten och varnar grundlöst. Att programmet väljer att säga att webbplatsen är farlig (eller rättare sagt servern där filerna ligger) är extra frustrerande. Ett alternativ är att stänga av antivirusprogrammet bara medan programmen laddas hem, och sedan starta det igen när hämtningen är gjord.”

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.