FlashBack Express Recorder

Löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 8 månader sedan.
Skapare
user-541804
Åskådare

När man spelar upp videoklippen hackar det, även om man väljer att konvertera till mp4. Någon som vet varför?

Hackar det oavsett vilket uppspelningsprogram du använder? Har du möjlighet att testa på en annan dator för att se om det hackar även där?


user-541804
Åskådare

    Har använt VLC media player den brukar alltid fungera, och FlashBack Player, ljudet är dock Ok. Har inte provat  med annan dator. Kjelle


    user-541804
    Åskådare

      När jag sänder meddelande blir det timeout men det verkar komma fram ändå!

      Bifoga filer:

      Så det fungerar som det ska med VLC men inte med FlachBack Player?

      Det kan bli så ibland när man skickar, det har med trafikbelastningen att göra. Meddelandet brukar alltid skickas som det ska, men svarsmeddelandet ATT det har skickats som det ska som kan visa ett felmeddelande.


      user-541804
      Åskådare

        Hej

        Jag kanske var otydlig, det går inte att spela med någon mediaspelare utan att det hackar. Det jag försökte spela in var ett strömmande inslag på tv-nyheterna, det kanske inte är möjligt med detta program?

        Jag skulle säga att det i teorin är möjligt att använda ett skärminspelningsprogram för att spela in strömmande video, men att det i praktiken sällan fungerar speciellt bra om man inte har dedikerad hårdvara för ändamålet. För att det ska vara i närheten av möjligt måste man bland annat ha en ohyggligt kraftfull dator (framför allt grafikkortet och SSD) eftersom det handlar om väldigt stora datamängder som måste hanteras väldigt fort. Jag skulle tro att anledningen till att det hackar är att datorn helt enkelt kan arbeta snabbare, och att hacken är sådant som datorn inte har hunnit hantera.

        Du skulle eventuellt kunna testa FBX som är gjort för att strömma spelande för att se om det fungerar bättre.

         


        user-541804
        Åskådare

          Tack för din support! Fick svar på min fråga. Kjelle

          Tummen upp.

          Ämnet ’FlashBack Express Recorder’ är stängt för nya svar.