Folder Marker Free-problem

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 2 månader sedan.
Skapare
csesev
Medlem

Hejsan!

Testade och laddade ner programmet ”Folder Marker Free” på min dator med ett nyligen installerat Windows 10. Och det var inga problem med det!

Men det visade sig att det blockerade många funktioner i Windows 10. Bl.a så gick det inte att få upp startmenyn via windowssymbolen i aktivitetsfältet, sökfunktionen fungerade inte i aktivitetsfältet, det gick inte att få upp nätverkinställningar via symbolen i aktivitetsfältet, aktuella inställningar på Energialternativ fungerade inte osv. osv…… 

Vad är problemet? Har jag gjort något fel vid installationen eller fungerar inte programmet med Windows 10?

Jag avinstallerade programmet och då fungerar tillsynes min dator med Windows 10 som tidigare.

Hälsningar

Christer:)

 

 

Enligt tillverkaren ska programmet fungera med Windows 10, och det finns inte ett enda exempel i deras supportdatabas där någon har rapporterat samma problem. Det finns säkerligen fler, men det är ingenting som har beskrivits eller förklarats på deras webbplats, och tyvärr lyckas jag inte återskapa ditt problem. Fick du några felmeddelanden i samband med installationen eller när programmet kördes?

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.