”Gratisprogram”

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
Einblo
Medlem

Egetligen inte en fråga, mer en kommentar.

Hej!

Det är kul med alla ”Gratisprogram” som följer med tidningen (CD.n), men jag har en känsla av att programmakarna har en räv bakom örat. Det verkar ut som att när ett nytt, eller vidareutvecklat program är på väg då skänker man bort det gamla eller en förenklat version av det nya, med förhoppning att alla köper det nya. Smart marknadsföring som PC Tidningen, och andra ställer upp på. Säljer ju även lösnumer och lockar nya prenumeranter. Iofs. inget ont i det.

//Eie

Visst stämmer det att det är en form av marknadsföring, framför allt när företag ger bort en äldre version av ett program. Hur man än vänder och vrider på det så får dock ni läsare möjlighet att få ett fullskaligt program, vilket i många fall är tillräckligt kraftfullt för de flesta. Skulle det visa sig att det trots allt inte är tillräckligt kraftfullt eller tillräckligt bra på något annat sätt, ger det ofta en fingervisning om den nyare och modernare versionen kan passsa bättre.

Den stora fördelen jämfört med exempelvis 30 dagars testversioner eller prorgram med begränsad funktionalitet är att det har alla funktioner och är ditt att äga och använda under hur lång tid du vill.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.