Hittar ej innehåll på senaste cd 06/2015

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år sedan.
Skapare
pcweb
Medlem

Letade efter er senaste CD-skiva 06/2015 för att se det NYA innehållet eftersom ni nu har övergått till digitalt UTAN CD, men hittar ej denna någonstans? Borde ni inte ha ett fält med senaste cd-skiva/or så man hittar dom? Sen undrar jag över varför lägger ni en reklambanner över där ni har klicklänkar? längst ner i rött som täcker halva fältet, kan man inte lägga det nån annanstans där det inte är i vägen? 

 


pcweb
Medlem

    Så här ser det ut

    Med risk för att jag missförstår, så är det enklare än så. Surfa till http://www.pctidningen.se och klicka på Fördelszonen i den horisontella menyn (eller surfa direkt till http://fordelszonen.pctidningen.se om du hellre vill det). Där visas det senaste numret med texten Se innehållet i detta nummer under. Klicka på länken för att se programmen som hör till det numret. Vill du se det som hörde till nummer klickar du bara ett steg åt höger så att den tidningen visas, och klickar påå samma länk.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.