Hur fungerar sökmotorn?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
absolut74
Åskådare

Jag har ibland behov av att fråga sökfunktionen för att hitta till baka när ett visst verktyg/program fanns på cdn eller beskrivet. Det går banne mig inte att få träff på ett enda. Än märkligare är, att försöker jag gå bakvägen och använder ord som foto, bild, redigering så ges inga svar. Exemplen på ”icke-svar” är hur många som helst och frustrerande. Är sökinstruktionen för dålig? Söks bara i mycket begränsade delar av materialet? Rimligt tro att en majoritet av sökare är ute efter något som direkt kopplar till utlagda program på CD – borde inte den funktionen kunna förbättras – alt brytas ut – så att åtminstone program med kända namn kunde  generera träff

Tyvärr lyckas jag inte återskapa ditt problem, jag skulle tro att det är något hos dig som gör att det inte fungerar som det ska, och jag hjälper görna till att försöka ta reda på vad det är. Innan jag kan ta frågan till teknikerna skulle jag däremot behöva veta vilket operativsystem du använder, och vilken webbläsare.

När jag testar olika sökningar får jag hela tiden svar som, på gott och ont, svarar på min sökning. Om jag till exempel bara säker på bild får jag över 900 svar vilket är opraktiskt och intetsägande, men det beror givetvis på min sökning och inte på sökfunktionen.

Har du något exempel på vad du söker på när du inte får en enda träff eller icke-svar?

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.