ImgBurn laddas inte ner

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år sedan.
Skapare
joolo
Medlem

Har försökt ladda ner ImgBurn men ingen nedladdning sker, bara en tom sida visas efter det att jag klickat för nedladdning.

Kör Windows 10

Testa att starta en annan webbläsare och försök igen, jag har testat med tre olika och det fungerar utmärkt i alla tre så filen finns och kan laddas ner.


joolo
Medlem

    OK, funkade med Chrome men denna varnade för programmet, så jag fick tvinga igenom nedladdningen.

    När jag sedan körde installationen så visas inte programmet bland ”Alla appar”, men i ”Kontrollpanelen/Program/Program och funktioner/Avinstallera eller ändra ett program” finns det. Detta innebär att jag inte kan starta programmet.

    Trots att jag tog bort alla bockar vid installationen så visade sig vid systemåterställning att imgburn installerat ytterligare två program. Verkar inte vara helt OK så för säkerhets skull har jag gjort en återställning.

    När det gäller avsaknaden av ikoner och de extra programmet verkar det som att det har blivit en liten otydlighet i instruktionerna i tidningen. Där står det att man ska ta bort alla bockar vid installationen, vilket verkar stämma till hälften.

    Vid installationen, efter att man har accepterat användaravtalet kommer man till en skärm som frågar vilka komponenter som ska installeras. Tar man bort alla bockar här skapar inte installationen några ikoner eller genvägar, så om du avmarkerade allting här förklarar det varför det inte gick att hitta några ikoner.

    I de följande stegen frågar installationen om man vill installera extra program, och det är här som alla bockar konsekvent ska plockas bort.

    Om du inte hittade några ikoner men två extraprogram verkar det som att otydligheten råkade göra så att du råkade göra tvärtom – plockade bort bockar så att ikoner inte skapades, men plockade inte bort bockarna för extraprogrammen.


    joolo
    Medlem

      Tack för ett snabbt svar.

      Det funkade nu, men jag fick 2 extra program installerade ”bakvägen”, samt Yahoo som sökmotor, trots att jag under installationen inte såg nåt som helst om detta.

      Sedan gick inte kopieringen så bra heller, från en skiva fick jag tre filer med ändelserna .bin, .cdt och .cue. Kanske beroende på att skivan var kopieringsskyddad så att det inte gick att skapa en ISO-fil, trots att jag angav att formatet skulle vara .iso. Har jag missat nåt eller?

       

      Både .bin, .cdt och .cue är filer som tillsammans skapar kopior av skivor, men det är en annan form av kopiering än att skapa iso-filer. Det låter som att det skulle kunna vara ett felval under under konfigurationen eller, som du är inne på, att det var en kopieringsskyddad skiva som itne går att kopiera.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.