inloggning

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 5 månader sedan.
Skapare
smipbu
Deltagare

Är inloggad på tidningen, men när jag ville ladda ned(hämta) autoruns, så kom det upp en ruta där det står att jag måste logga in!!!
När jag klickar på logga in så händer ingenting. Jag kör Firefox och ser ett hänglås med ett rött streck över i adressfältet, när jag klickar på detta lås så kommer det upp att anslutningen är inte säker.
Under detta står det rättigheter och att jag inte tilldelat denna webbplats några särskilda rättigheter.
Har alltid funkat att ladda ned program från er förut, men helt plötsligt när ni gjort allt “BÄTTRE” så funkar det inte.
MVH Lasse Hallberg, Sundsvall Prenr:10 824 084 72

Hej!

Verkar ha samma problem som föregående inlägg.

Är inloggad på tidningen, men när jag ville ladda ned(hämta) autoruns, så kom det upp en ruta där det står att jag måste logga in!!!
När jag klickar på logga in så händer ingenting. Jag kör Firefox och microsoft edge. Samma problem hos båda.

Hur går jag vidare, önskar svar

MVH Åke Johansson Mariestad

 

Det kan vara något trassel med den nya Fördelszonen. Innan jag skickar det vidare till teknikerna vore det bra om nu kunde testa att ladda hem programmet från vår danska systersajt och se om det fungerar. Om det fungerar kastar jag ärendet till teknikerna, om det ändå inte fungerar får vi gräva vidare.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.