Inspelningen fungerar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 8 år, 4 månader sedan.
Skapare
ErikHammarström
Medlem

När jag följer intruktionerna om avspelning av video till dator får jag inget annat resultat på den uppspelade filmen än det som datorns egen kamera är riktad mot. Kan datorns kamera stängas av så att det som spelas in kommer från Videon i VHF- spelaren i stället? Jag har Windows 10 i en tre år gammal Acerdator.

Erik H

Har du testat att gå in i inställningarna och byta inspelsningsenhet, eller Video capture device som det kallas vid menyn i inställningarna?

Jag antar att du inte menar inställningar i startmenyn för där kan inte jag hittanågon möjlighet att byta inspelningsenhet. Så var går jag in i inställningar?

Jag åsyftade inställningarna i programmet, för jag antar att det är inspelningar med Debut Video Capture du syftar på? Det finns även en beskrivning i den här tråden om du har problem med att det bara spelas in ljud och ingen bild: http://pctidningen.se/forum/fragor-om-pc-tidningen/cd-skivan/debut-video-capture

När jag går in på Property settings/ Video Capture Device så finns inget annat alternativ att välja än HD Web Cam trots att sladden är isatt och det lyser grönt. Vad är det för fel då?

I programmet Debut Video Capture ska ikonen Device vara markerad. Klicka sedan på ikonen Options. I dialogrutan som öppnas ska Webcam / Capture Device vara markerad. Klicka sedan i fältet intill Name. I rullmenyn som öppnas ska du välja videokällan, det vill säga antingen webbkameran eller videograbbern (som eventuellt kallas OEM Device). Klicka på OK.

Observera att programmet kan behöva startas om för att det ska hitta de olika videokällorna.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.