Keepit

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 9 månader sedan.
Skapare
maxys
Åskådare

Hej. Jag problem med en backup från 2016 som har försvunnit! Ser backup namnet men det är tomt, bara ett streck där data mängd ska stå! Gjorde denna på en annan laptop som inte fungerar längre. Nu till det som jag tycker är riktigt dåligt, jag kan inte kontakta Keepit support då deras E-post förmulär inte går att skicka och de svarar inte på support numret heller. Kan verkligen inte rekommendera någon att använda deras tjänster. Om det är någon som har tips på hur jag ska gå vidare med detta vore jag väldigt tacksam. Peter B

Det är tyvärr ett ärende som bara KeepIt kan ta hand om, eftersom det är deras tjänst är det tyvärr inte något vi kan göra åt sådana tekniska ärenden. Har du testat att använda deras supportchatt? (https://help.keepit.com/support/home och sedan klicka på pratbubblan nere till höger)


maxys
Åskådare

    Ja, som jag skrev innan fungerar inte deras support e-mail iallafall på denna länk på deras hemsida ”https://cp.keepit.com/contact?lang=sv” som är den enda jag kunnat hitta. Ska försöka med erat förslag också, men om det är sådana problem med en tjänst som ni förmedlar och som är så pass allvarligt att någons backup försvinner bör ni  kanske själva fundera på  om ni ska fortsätta erbjuda den?

    Mvh Peter B

    Hm, det där var en sida som jag nog inte har sett tidigare, däremot har jag sett den här: https://help.keepit.com/support/tickets/new

    Jag vet inte om det är någon skillnad i praktiken på de olika sidorna, men det kan ju vara värt ett försök.

    Anledningen till att vi har kvar och erbjuder tjänsten är just för att det brukar vara väldigt lite problem med den. Eftersom vi alltid har som avsikt att försöka erbjuda så bra saker som möjligt skulle vi inte ha kvar dem om de hade för vana att orsaka problem.

    Jag ska i alla fall upplysa redaktionen om det här så att de känner till ditt problem.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.