Macrium Recflect vs Windows systemavbild?

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 år, 1 månad sedan.
Skapare
kenjan785468
Deltagare

Hej! Jag undrar vad om ni kan hjälpa mig att reda ut följande: Vad skiljer mellan Macrium Recflect och Windows systemavbild?
Kopierar Windows bara systemprogrammen?

Hälsningar//Kenneth Jansson

Enkelt uttryckt används Systemavbild för att säkerhetskopiera operativsystemet och de enheter som krävs för att det ska gå enkelt och säkert att återställa datorn om något skulle krascha. Det är med andra ord ett väldigt kraftfullt verktyg som riktar sig nästan exklusivt mot operativsystemet. Macrium Reflect är mer flexibelt i det avseendet att programmet kan skapa imagefiler/klona alla partitioner och enheter, men inte med samma precision som Systemavbild.

/ PC-tidningen support


be.se291311
Deltagare

  Hej

  Angående Macrium Reflect.

  Jag installerade programmet. Inga problem. Men när jag skulle bränna en startuppskiva så stämde ingenting med vad ni har beskrivet hur man skall göra, med vad som visades i programmet. När man trycker på cd-symbolen visas det ett pop upp fönster med select device. Enl. er beskrivning så skall man trycka på next gång på gång på gång.???                                    Ny version, gammal beskrivning ?

  Hur gör man undrar Berndt

   

   

  Du har fullständigt rätt, guiden skrevs för två år sedan för v6.2 medan versionen som hämtas och installeras är v7.2. Mycket stämmer säkert fortfarande, men eftersom det är en generation skillnad på programmen kan säkert en del detaljer skilja dem åt.

  / PC-tidningen support

  Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet