MobiMover

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 8 månader sedan.
Skapare user-400218
user-400218
Åskådare

MobiMover är ett utmärkt progg. Tyvärr skriver ni nu att det är begränsningar i hur många filer kan kopieras per dag. Så var det inte när jag testade det när det var nytt. Nu undrar jag om det progg som installerades då fungerar fullt ut fortfarande?  Skulle den g:a installationsfilen ge en fullversion idag? Jag ser att de två versionerna skiljer sig med 4 kB och med namnet (extra B)?

Finns ngt annat progg för att flytta bilder fr iPhone? Flytta vore bra! Dvs att dom suddades. Jag måste få bort en den av 6000 bilder! Move vore bättre än copy. BTW iTunes dungerar inte på min dator!

En sista fråga: Kan man sudda många bilder på en iPhone 12? Tex alla för ett visst år!


TompaJan

TompaJan

Jag är väldigt osäker på om den gamla versionen kommer att fungera och om det i så fall skulle resultera i en fullversion. Jag misstänker att det skulle bli samma begränsningar med den den versionen som med den nya, plus osäkerheten med att använda gamla program. Med tanke på omfattningen av dina överföringar skulle jag rekommendera att du antingen någon av Pro-versionerna av Mobimover, eller ser till att Itunes fungerar så att du kan överföra filerna som Apple och/eller Microsoft rekommenderar. Microsoft skriver visserligen ingenting om att deras lösning kräver Itunes men jag misstänker att så är fallet.

När det gäller att radera många bilder så är det enkelt men kräver en del jobb i ditt fall. På sin hemsida skriver Apple att:

  1. Öppna Bilder och tryck på Alla bilder och sedan på Välj.
  2. Välj flera bilder genom att trycka på eller dra fingret över flera bilder.
  3. Tryck på papperskorgen och bekräfta att du vill ta bort objekten.

Att däremot flytta i stället för att kopiera tror jag inte fungerar eftersom de flesta program och lösningar handlar om att importera foton mellan olika system och inte om någon egentlig filhantering.

user-400218
user-400218
Åskådare

    Tack för svar!

    Jag lyckades föra över med g:a versionen av Mobimover! Jag hade den på en g:al dator. Den nya ver på senaste datorn tyvärr!

    Jobbigt ta bort fr tfn men det går. Skulle önska att man kunde ta bort från datum till datum.

    Ett annat alternativ är väl iCloud och molnet?

    TompaJan

    Molnet är generellt det överlägset bästa sättet att överföra och därmed också säkerhetskopiera sina bilder.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.