när man öppnar tidigare program och skall läsa om det står det ett datum då det

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 2 månader sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej !

skulle bara veta om jag missat något men om jag skall läsa om tex bitdefender söker jag och får upp programmet men det står bara att publiceringsdatum  var 2 februari 2020 men jag vill veta i vilket tidningsnummer det var med i så jag kan läsa om det i min tidning !

Med vänlig hälsning

Janne Wiström

 

Du har egentligen inte missat något eftersom vi inte har något tidningsregister på hemsidan, men det kan gå att klura ut ändå. Om du letar reda på Bitdefender i Fördelszonen så finns artikeln upplagt i anslutning till programmet precis som den ser ut i tidningen – i praktiken är det samma tidningsartikeln. Om du öppnar den digitala artikeln och tittar längst ner på första sidan kan du se att den börjar på sida 44 och bredvid står det bland annat PC-tidningen 9 – 2020. Det är inte det smidigaste sättet att ta reda på tidningsnummer, men det fungerar på alla tidningsartiklar som vi lägger ut online.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.