Nedladdade program blir bara en fil, ej körbar

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 3 månader sedan.
Skapare
björna52
Åskådare

Hej

Jag loggar in på fördelszonen och försöker att hämta hem Spybot search and destroy och filen laddas ner, 49,3 mb, men när den har laddats ner och jag försöker att köra den för att installera programmet får jag bara meddelandet att filen inte går att öppna eftersom windows inte känner igen filtypen.

Jag har kontrollerat att mitt kundnummer finns registrerat under min profil

Har fått samma problem med andra program t.ex. ccleaner där jag var tvungen att gå till tillverkarens sida för att hämta programmet och nu undrar jag  hur jag ska bära mig åt för att hämta och installera program från fördelszonen????

Jag testade precis att ladda hem Spybot och det gick alldeles utmärkt, så det verkar som att nedladdningen till din dator misslyckades av någon anledning. Testa att radera den defekta filen och försök igen, gärna med en annan webbläsare.


björna52
Åskådare

    Hej

    Problemet löstes genom att jag laddade hem Chrome  och körde nedladdningen därifrån men jag undrar ändå varför det inte fungerar med Internet Explorer som är den webläsare jag använder mig av och som fungerat bra för mina behov.

    Jag vill helst fortsätta med Internet Explorer och skulle vilja veta om jag kan göra nåt för att få den att fungera tillsammans med fördelszonen!!

    Nedladdningar kan gå fel oavsett vilken webbläsare du använder, det är därför det är bra att ha (minst) två i datorn. Du kan med andra ord lugnt fortsätta att använda Internet Explorer, även om jag rekommenderar att du överger just den webbläsaren eftersom den inte längre utvecklas. Om du har Windows 10 kan du testa att använda Edge och se om du trivs med den webbläsaren i stället, annars kan du undersöka exempelvis Firefox, Opera eller någon av de andra webbläsarna som finns därute. Men det gör du som du själv vill.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.