Problem efter installation av Widows 8.1 ?

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 6 månader sedan.
Skapare
Anonym

Hej! När jag loggar in på skrivbordet kommer det upp en ruta som säger att det inte går att starta Dolbys ljudrutin.

Jag har prolem med att köra CD-skivor. Jag kan se att den finns, men den öppnas inte. Vad gör jag för fel.

Har ovanstående problem med varandra att att göra? Jag vet inte om problemet uppkom efter att jag uppgraterade från XP till 8.1.

Jag är novis på 8:1 och datakunskap över huvudtaget.

 

 

 

 

Det låter som att Windows inte känner till vad det är för ljudkort du har i datorn, eller att det är något fel på den installerade ljuddrivrutinen. Testa att starta Enhetshanteraren, är det några av komponenterna i den listan där det finns en gul eller en röd markering?
När du säger köra CD-skivor, menar du alla skivor, musik-CD eller ”data-CD-skivor”?


Anonym

    När jag söker i Enhetshanteraren kan jag inte se något som är gul eller rödmarkerat

     

    När jag installerar PC-tidningens CD-skiva visas följande text: ”Det gick inte att öppna den här filen eftersom fotovisningen inte stöder de senaste uppdateringarna för fotovisning”

    Vad gör jag åt detta.

     

     

    Vilken version av Internet Explorer är det du använder – är det ”appversionen” eller är det skrivbordsversionen som känns igen från Windows 7 och tidigare?


    Anonym

      Jag använder Firefox. Problemen uppstod efter jag ändrade från Xp till Windows 8

       

      Det verkar som att html-filer inte längre associeras med webbläsare på din dator. Testa att gå in i Utforskaren, högerklicka på CD-läsaren (när PC-tidningen skiva är i den) och välj Öppna. Högerklicka sedan på filen default.html, gå in under alternativet Öppna med och klicka på Välj standardprogram, och markera Firefox. Om du dessutom ser till att alternativet Använd den här appen för alla .html-filer kommer den typen av filer alltid att öppnas i Firefox.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.