ProduKey OK?

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 9 månader sedan.
Skapare
HansLDahlqvist
Medlem

Jag laddade ner ProduKey till min bärbara, som har Telia Säker surf, och installerade programmet utan anmärkning. Tog över den nerladdade filen till min desk top, med Norton 360 för att installera pgmet där, men då fick jag meddelande att ProduKey innehöll en Trojan!

Vad skall man tro?

Det är ett falsklarm från Norton som anser att programmet innehåller funktioner som kan vara potentiella säkerhetsrisker – vilket är precis varför man kan vilja använda programmet. Att gräva fram serienummer från systemregistret är ofarligt när det görs under kontrollerade former, som i fallet med med ProduKey, men Norton vet ju inte om det är med flit eller inte som vi kör något med de funktionerna.


Lars-Ove
Medlem

    Hur kommer man vidare om nu Norton sabbar acc. till ProduKey?? 

    Det beror lite på vilken version av Norton du använder, men det brukar dyka upp en liten ruta i skärmens nedre högra hörn som antingen säger att en fil är okej eller att den kan vara farlig och har plockats bort. I den rutan finns en länk som brukar heta Mer information, och om du klickar på den kommer du till ett programfönster som bland annat ger maöjligheten att plocka tillbaka filen och även untanta den från karantänsreglerna om du skulle vilja det.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.