Toolwiz Care

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 8 månader sedan.
Skapare
perxyz10
Deltagare

Hej!

Jag kör Toolwiz Care, ver 3.1.0.5500, ibland och efter checkup skannat datorn så kör jag fix. Efter det så beter sig Chrome underligt. Det verkar som om html-koden inte funkar som det skall och sidorna visas i en textversion. När jag klickar på refresh blir det som vanligt igen. Har ni någon idé om vad det kan vara?

Det beror säkerligen på vilken fix det är som körs, men det låter som att Toolwiz städar Chrome i det avseendet att programmet raderar temporärt lagrade filer, cache och sådana saker. När en sida sedan besökt anropar hemsidan, via Chrome, information som inte längre finns kvar på datorn, vilket orsakar felet. När du laddar om sida har den nödvändiga informationen lagrats på datorn igen, och sidan fungerar som den ska.
Det är med andra ord ett problem som uppstår just för att datorn städas, men som du redan har upptäckt så är det ett självkorrigerande problem.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.