Toolwiz Care

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
jathonil
Åskådare

Hej,

Efter att ha hittat er artikel om Toolwiz care (version 3.1.0.5500) installerade jag programmet i min dator. Den har OS Windows home 10 med systemtyp 64-bitars operativsystem, x64-baserad processor. Då Toolwiz care sedan en längre tid inte underhålls och inte går att uppdatera ville jag avinstallera det. Upptäckte då att programmet inte kunde ”ses” av vare sig Windows egen avinstallations modul eller av Advanced uninstaller Pro 13. Det går inte heller att stänga av programmet från att laddas in vid start av datorn. Är mkt irriterande att ha ett program som jag inte kan kontrollera. Önskar nu hjälp med hur jag ska göra för att avinstallera det. Tacksam för alla kloka råd jag kan få.

Vänligen,

Thomas

Jag skulle säga att är på rätt väg med avinstallationsprogrammet, men eftersom det inte fungerar med det du använde skulle jag föreslå exempelvis Revo Uninstaller eller Red Button. Eftersom programmen arbetar lite olika kan något av de programmen förhoppningsvis lyckas bättre.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.