Varning för Windows Repair

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
jarbo
Medlem

Har man på tidningen provat Windows Repair på CD3 2015. Jag har. Efter att programmet körts  fungerar inte omstart.Det kommer upp ett meddelande om att Windows behöver repareras.


wolvesdancin
Deltagare

    Hej Jarbo, det du säjer tolkar jag så, att när du kommit till moment nr 6, s. 50 i anvisningarna i PC-Tidningen 03/2015 om hur man använder Windows Repair, så startar datorn inte om på det förväntade sättet när reparationerna är slutförda i överensstämmelse med de föregående föreberedelserna och momenten på s. 46-50.

    När du i stället får ett meddelande om att Windows måste repareras, bör det meddelandet helt enkelt tolkas så, att Windows Repair inte är färdig med reparationerna.

    Då är nästa steg att klarlägga varför de inte är färdigställda. Innan vi går vidare för att få svar på den frågan, bör du berätta vilket OS du har. Som du ser framgår nämligen av guiden för genomförandet av Windows Repair att du går lite olika till väga beroende på vilket OS du har.

    Tills vidare är alltså frågan öppen om det är 1) något fel på Windows Repair, eller 2) något fel på PC-Tidningens guide för genomförandet av Windows Repair, eller 3) något från din sida från guiden avvikande handhavande, som orsakat felet.

    Observera dock att det är en miss i guiden på sid 48 moment 6, angående Schemaläggaren.

    Moment 6 inleds med texten ”Håll ner Windows-tangenten i Windows 8 och tryck på R.” Där borde det egentligen stå ”Håll ner Windows-tangenten och tryck på R.” eftersom den manövern fungerar även i andra versioner av Windows än enbart Windows 8.

    Den missen har PC-Tidningens Support påpekat här i detta Forum.

     

     

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.