video grabber

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 8 år, 4 månader sedan.
Skapare
hassehq224115
Åskådare

får inte fram ljud till film i inspelning av vhs-band till datorn, genom video gabber

Några läsare har rapporterat det problemet och våra tekniker har grävs fram en lösning. Problemet handlar om att det kan bli problem i kombinationen med Debut Video Capture och grabber-kabeln, vilketr resulterar i att bara bilden blir överförd.

Lösaningen är att använda programmet Honestech HD DVR 2.5 som finns på den cd som följer med sladden. Välj att installera programmet, och om du redan har installerat drivrutinerna för sladden väljer du Modify i det första fönstret. Sedan är det bar att klicka på Next genom hela installationen. Då kommer både program och drivrutiner att vara installerade.

Starta sedan programmet från Windows Start-meny. Då kommer du att bli ombedd att skriva in en produktnyckel och den finns tryckt på cd-skivan.
När sladden är ansluten kan du börja spela in genom att klicka på den röda inspelningsknappen, och på samma för knapp för att avsluta inspelningen. Klippen lägger sig längst ner i programfönstret, och för att spara ett klipp högerklickar du på det och väljer Save as.

På en del datorer kan det dessutom behövas ändras några inställningar. Klicka på knappen Property Settings för att komma till inställningarna och gå in under fliken Video settings. I menyn Video capture device ska du välja OEM Device (sladden måste vara ansluten för att det alternativet ska dyka upp). Klicka sedan på Audio input och se till att Recoding Device är Stereo Mix. Det kan dessutom vara nödvändigt att markera alternativet Using the internal audio streaming function. Då vill programmet starta om, så avsluta det och starta det igen.

Vi beklagar eventuellt trassel som detta kan ha ställt till med.


storbov5
Deltagare

    Det finns inget serienummer på CD skivan Video Grabber bara en tom vit remsa, hur gör man då??

    //Göran 🙂

    Serienumret är tryckt på en etikett som klistrats fast på cd-skivan. Kontrollera att den här remsan inte har lossnat och ligger kvar i paketet eller i cd-omslaget. Om inte måste du kontakta vår kundtjänst för att få ett serienummer eller ett helt nytt paket.

    http://www.kundtjanst.nu

    Vänligen
    Markus Dahlberg, redaktör

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.