WinOptimeizer11

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-327537
Åskådare

Har laddat ner WinOptimimeizer 11, men får den bara på engelska.

En Application Error visas

Exception in module WO11.exe at 001F9B58.

Det går inte att hitta filen.

Hur gör jag för att få WO11 på svenska?

Jag skulle rekommendera att du avinstallerar programmet och gör en ominstallation för att se om det fungerar bättre. Det kan läsa problemet med felmeddelandet men också med språket. Jag testade att installera programmet och den första dialogrutan som dök upp var att välja språk. Jag testade att välja ”fel” med flit så i stället för det förvalda svenska valde jag engelska, men när installationen var klar (vilket var på engelska) startade programmet ändå med svenska som språk. Något verkar med andra ord ha gått galet vid installationen.
Om programmet envisas med att vara på engelska går det att ändra på egen hand. Klicka på Main menu uppe till höger i programfönstret, och i menyn som dyker upp finns Settings långt ner i den högra kolumnen. Välj Settings följt av fliken Language, där kan du välja Svenska och klicka på OK. Tänk på att det inte är säkert att språken står i bokstavsordning, men svenska finns med som alternativ även om man kan behöva leta lite.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.