ZoomIt

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
håkani
Deltagare

Försöker installera zoomit från CD-03/2015 men det händer inget. Återkommer hela tiden till menyn ”istallera” med samma resultat. Datorn frågar hela tiden om jag är säker och vill köra programmet. Men inte installeras det.

W7, tämligen ny HP-ProBook. Vad kan spöka?


wolvesdancin
Deltagare

    Hej Haksam, av vad du säjer drar jag slutsatsen, att du försöker installera ZoomIt från CD-03/2015, men att installationen stoppas och hela tiden återkommer till menyn ”installera” med samma fråga hela tiden om du är säker på att du vill installera programmet.

    Av din beskrivning drar jag slutsatsen att sannolikaste förklaringen till problemet bör vara att ett av dina säkerhetsprogram stoppar installationen. I normalfallet ställer just bra säkerhetsprogram en sådan fråga när det program som användaren försöker installera antingen är okänt i säkerhetsprogrammets databas eller utgör en känd säkerhetsrisk.

    Så sent som i dag d. 25 febr. 2015 finns en källa på Internet som klassar ZoomIt som PUP, dvs. potentiellt oönskat program – en möjlig säkerhetsrisk. Det påståendet är inte att lita på eftersom det görs i en annons där annonsören vill tjäna pengar på att sälja ett program som avinstallerar ZoomIt. Därmed går det inte alls att lita på PUP-påståendet om ZoomIt. Jag bollar därför över frågan om du verkligen ska installera ZoomIt till PC-Tidningens Support.

    Det vore bra om du berättar vilket/vilka säkerhetsprogram som du har på din dator. Ta gärna en skärmdump på det fönster från installationen där säkerhetsprogrammet frågar om du verkligen vill installera ZoomIt. Skicka med skärmdumpen som bifogad bild.

    Om du inte har någon vana med att ta skärmdumpar, så föreslår jag att du laddar ner skärmdump-programmet  DuckCapture från

    http://www.ducklink.com/p/free-screen-capture-tool/

    där du även kan läsa dom enkla instruktionerna för användningen av programmet.

    Och som sagt, vänta med att försöka installera ZoomIt tills PC-Tidningens Support sagt sitt om saken.

    P.S. om du inte kan komma in på den ovan angivna http-adressen genom att klicka på den, kopiera den då till adressfältet i din webbläsare så kommer du in på den. 

     

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.