Adobe Flash Player

Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 8 månader sedan.
Skapare
vernerulrik
Deltagare

Plötsligt kan jag inte längre se video på min dator. I stället möts jag av meddelandet att ”Webbläsaren har ingen passande videospelare. Vi rekommenderar Adobe Flash Player”. Men eftersom Flash Player är integrerad med Windows 8 förstår jag inte vad som hänt. Någon som förstår?

Eftersom det är Flash antar jag att du försöker titta på film på webbplatser? Vilken webbläsare är det du använder? Och om det är Internet Explorer, är det app-versionen eller skrivbordsversionen?


vernerulrik
Deltagare

    Ja, jag försöker titta på film från webbplatser. Det har fungerat fram till för några dagar sedan. Jag använder IE 11, skrivbordsversionen.

    Har du testat att installera/uppdatera Flash på Adobes webbplats?

    https://get.adobe.com/se/flashplayer/


    vernerulrik
    Deltagare

      Eftersom Flash är integrerad med Windows 8 ska ju det inte behövas. Dessutom: när jag vill besöka Adobes Webbplats får jag en snabb länkning till en annan sida; se bifogad bild.

      Visas animationen när du klickar på Test Flash Player? Det kan också vara så att programmet behöver uppgraderas enligt deras punkt 3.


      vernerulrik
      Deltagare

        Jag tror att problemet är löst nu. Min version av Flash var 14.0.0 men med senaste Windows Update kom 15.0.0 och då gick filmerna igång igen.

        Tackar för hjälpen:)

        Skönt att det löste sig.

        Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.