Allaannonser sökmotor

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  Bertil Tonnvik 9 år, 5 månader sedan.
Skapare
Bertil Tonnvik
Medlem

Laddat ner ny version av Mozilla Firefox och fick med sökmotorn Allaannonser som helt omöjliggör ett rationellt sök.  Hur får jag bort denna sökmotor?  Efter varje borttagningsförsök dyker den upp igen.

Nu vet jag inte vilka försök att få bort det du redan har testat, men hur yttrar sig problemet med sökmotorn? Visas det som en startsida varje gång du starta webbläsaren, eller ligger den i sökmotorrutan uppe till höger, eller lägger den sig i på något annat sätt?

Jag antar att du redan har testat att byta startsida, gått in under Hantera sökmotorer och undersökt om den ligger där, högerklickat på Firefox-ikonen för att se om det har lagts till något på kommandoraden, samt installerat, uppdaterat och kört Antimalwarebytes AntiMalware (som finns på cd:n) i felsäkert läge?


wolvesdancin
Deltagare

    Försök annars mitt tips, som bara fungerar med Firefox Mozilla:

    Här är direktlänken till tilläggsprogrammet Adblock plus.
    Adblock: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

    kolla gärna andra program oxå. Välj det som passar dig.
    Addons: https://addons.mozilla.org

    Antimalwarebytes AntiMalware (som finns på cd:n) är ett utmärkt program och hittade ett par oupptäckta malwares men inte det jag var ute efter.  Tyvärr försvann också vissa funktioner i Firefox men det saknar betydelse i sammanhanget.  Wolvesdancing svarade för den slutliga lösningen och efter ny nedladdning var problemet borta.  Tack!

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.