Ashampoo Snap 7

Detta ämne innehåller 32 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Då mitt gamla Ashampo 4 sliutat fungera (det går inte ladda) så prövade jag ladda ner Ashampoo Snap 7 men den går inte Starta. Vad i datorn gör detta och hur får jag igång programmet?


wolvesdancin
Deltagare

    Den enda lösningen är att du återställer din dator i det fungerande skick som du var nöjd med. Sant eller inte sant? Clabo, hur du åstadkommer det har jag visat dig redan. Vad vill du istället? Att din dator inte ska fungera? Jag blir nämligen inte riktigt klok på vad du vill egentligen. Var snäll berätta.


    clabo48
    Deltagare

      Jag har gjort en systemåterställning och jag tror att skräpet försvann men jag våger inte ropa hej. Däremot går Ashampoo inte att starta. Jag får svaret:
      Runtime Error!
      Program C:Program Files (86)AshampooAshampoo Snap4ashnap.exe
      This application has requested the Runtime to terminate it in an usual way.
      Please contact the application´s support team for more information.

      Vad betyder detta?


      wolvesdancin
      Deltagare

        Vad är ett Runtime Error?
        Låt oss först snabbt förklara vad Runtime betyder. Ett Runtime är ett kodbibliotek laddat av en applikation som t.ex. Ashampoo Snap 4 vid den tidpunktdetta program körs. Om ett Runtime-bibliotek blir korrupt eller på annat sätt mister sin åtkomlighet för den applikation som normalt använder det, så blir en sådan applikation benägen att krascha.

        Flera olika Runtimebibliotek används i dag. De vanligast använda Runtime-biblioteken är Visual C ++ Runtimebiblioteken och Java Runtime Environment. Dessa bibliotek används av nästan varenda program du kör på din dator! På grund av detta är det mycket viktigt att dessa filer inte blir skadade. Konstruktörerna av de Malware som är avsedda att ’förgifta’ datorer utformar sina Malware så att de slår sönder de Runtime-bibliotek av vilka mängder av applikationer är beroende.

        Vad orsakar ett Runtime Error?
        Ett Runtime Error orsakas helt enkelt av att en bit kod inte kan laddas på avsett sätt.

        Ett Runtime Error kan alltså vara ett symptom på att du fått ett Malware i din dator som ditt antivirusprogram eller anti-malware-program i datorn inte kan upptäcka.

        Det bästa av de s.k. antivirusprogrammen skyddar inte endast mot virus utan mot de flesta former av skadlig kod. Efter flera test anses det absolut bästa av dem vara Norton 360. Du kan på webbsidan

        http://se.norton.com/downloads-trial-norton-360

         

        ladda ner en 30 dagars fri testversion. På 30 dar lär Norton 360 ha gjort din dator fri från smitta om du ger Norton stöd av Malwarebytes Anti-Malware.   


        wolvesdancin
        Deltagare

          Dessutom – för att du med egna ögon  ska kunna se hur otroligt mycket av Spyware, Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers och många andra slags hot som slinker förbi det försvar du har i din dator – ladda ner och kör den fria versionen av SUPERAntiSpyware från

          http://www.superantispyware.com/superantispywarefreevspro.html

          Jag garanterar att vid en första körning får du rött larm på minst 30 stycken mer eller mindre allvarliga hot. Kanske på uppåt 100-talet. Och några av hoten kan vara helt nya. Där ligger SUPERAntiSpyware (SAS) i framkanten med en ständig uppdatering av sin databas. Så se till att hålla din SAS uppdaterad. 

           


          clabo48
          Deltagare

            Jag har ett Malware program har prövat AVG free och Avast men sånt hjälper inte. Nu är jag villig att satsa pengar, men då vill jag ha det bästa. Jag har tidigare haft Norton men jag tycker det sög mycket kraft och var dyrt. Men nu är jag less och vill ägna mig åt nåt annat än bara sitta och jäklas med sån här skit. Men då vill jag ha nåt som fungerar. Gratisversionerna är värdelösa. De hittar en massa och det enda är att man blir rekommenderad att köpa det fulla programmet.
            Jag lyckades med hjälp av en person hos er att avlägsna det från Firefox. Läs på min tråd om websearchers. Men finns det ingen människa mer än jag som drabbats av detta djävulskap och lyckats i IE11?


            wolvesdancin
            Deltagare

              Ciabo – dom som drabbats på samma sätt som du av att ett malware tagit sig in i deras dator och listigt nog använder sig av IE11 som bulvan för jäkelskapet, dom har antingen lämnat in sin dator till service för sådär 800 kr eller har eliminerat ‘skiten’ med Återställning. Det är inte IE11 som har varit boven utan IE11 har hållits som gisslan bakom vilken detta malware dolt sig. Så situationen har inte varit densamma som då du hade problem med Firefox. Även om vissa symptom sett ut att vara desamma. 

              Vill du ha det som klassas som 2015:s absolut bästa – köp då Bullguard Internet Security. Det hittar du på webbsidan

              http://www.bullguard.com/sv/

              Då lär du inte behöva vässa till ditt försvar med att betala för Premiumversionen av Malware-Antimalware.   


              clabo48
              Deltagare

                Jag har redan Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.0.4.1028. Det borde väl stoppa. Då är frågan Norton 360 eller Bullguard Internet Security? Visst borde det stoppa?


                clabo48
                Deltagare

                  Nu håller jag på att installera Bullvakten men jag fattar inte vad den håller på med. Först skulle den rensa AVG och har nu hållit på i 2 timmer och jag vet inte vad som händer. Något händer men hur kan det ta så lång tid. Går ej heller avbryta heller. Snart blir jag tokig på allt detta. Man vet ju inte vad programmet håller på med. Har då aldrig varit med om nåt liknande.


                  clabo48
                  Deltagare

                    Problemet var att den lyckades inte avinstallera AVG som ddet är nåt fel på så jag tog ett annat sätt och då började installationen. Nu får vi se om den håller vad du utlovar innan jag köper den.


                    wolvesdancin
                    Deltagare

                      Hoppas du kopierat licnenycklen till Bullguard. Har testat genom att köpa licensnyckel till Bullguard. Installationen tycktes starta på utlovat sätt. Men när ingenting hänt efter 15 minuter var jag tvungen ta till nödlösningen att ladda ner gratisversionen. Det tycks finnas en lättillgänglig support som får reda upp trasslet med varför installationen inte startade på utlovat sätt. Upplyser dig om detta händelseförlopp ifall även du själv mött installationsproblem. Om så skulle vara fallet, tänk då igenom ifall du vill göra ytterligare en systemåterställning för att avinstallera Avast innan du installerar Bullguard. Om du nu har licensnyckeln vill säga.


                      wolvesdancin
                      Deltagare

                        OK


                        wolvesdancin
                        Deltagare

                          Ciabo – jag anser att de testresultat jag läst ger Bullguard Internet Security en säker ledning framför Norton 360. Dessutom kan du under denna lördag/söndag få Bullguard Internet Security för 300 kr medan Norton kostar det dubbla. Med Bullguard Internet Security + Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.0.4.1028 bör du ha ett till 95 procent säkert skydd. Vilket är ett särdeles ovanligt starkt skydd.

                          Hur du får Bullguard Internet Security för 300 kr? Köp den på http://www.bullguard.com/sv/

                          Där är det för tillfället rea. Halva priset.


                          wolvesdancin
                          Deltagare

                            OK – hoppas du slipper mer strul.


                            clabo48
                            Deltagare

                              När jag slår den rekommenderade länken http://www.bullguard.com/sv/ hittar jag inget pris som ni skriver på 300 kr Det står 599,95 kr. Har ni nån speciell ingång?

                              Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.