Delat: Facebook-konto

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
user-338069
Åskådare

Hej! Jag är sekreterare i en Folkets hus förening. I föreningen kör vi bio, visar opera och och många andra evenemang. För ett antal år sedan skaffade den dåvarande styrelsen i föreningen ett Facebook konto, för att där kunna berätta om vad som skulle hända i Folkets hus. År gick och personer i styrelsen avgick och nya kom. Tyvärr tog de som avgick med sig vilket användaranamn och lösenord som gällde för föreningens Facebook konto och nu ett antal år senare kan de inte minnas och har inga anteckningar om detta kvar. NU finns alltså ett Facebookkonto med gammal information, som vi inte kommer åt att uppdatera eller avsluta. Kontot heter som föreningen, vilket gör att många besökare får fel information och upplever föreningen som uråldrig. Hur gör vi för att antingen ”döda” kontot alternativt får nytt användarnamn och lösenord för att kunna fortsätta använda kontot. Vi har försökt komma i kontakt med Facebook i frågan men inte fått något svar.

Det kan förhoppningsvis vara så enkelt att ni kan surfa till Facebook.com, klicka på Glömt kontot? under inloggningsrutan och följa instruktionerna. Om e-postkontot som registrerade kontot fortfarande finns tillgängligt kommer det ett meddelande med instruktioner för hur man sätter ett nytt lösenord. Om ni inte vet vilket adress som användes går det att chansa och se om det dyker upp ett meddelande någonstans.

Annars blir det stökigare. Facebook har en del alternativ för hur man kan gå tillväga, kanske något av dem fungerar?

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet