FACEBOOK

Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  dalbyit 8 år, 10 månader sedan.
Skapare
dalbyit
Medlem

Jag kan inte logga ut från Fb. På webbsidan saknas den översta blå raden/fältet, där man väljer Startsida, Hitta vänner m.m. och pilen ner med rullgardin för Logga ut.

Vilken webbläsare är det du har, och har du testat med någon annan webbläsare?


dalbyit
Medlem

    Jag har chrome webbläsare, viket jag även har på en annan laptop och smartphone. Där har jag inga problem. Windows 7 på berörd dator. Korrigering: Jag har det översta blå fältet, men det är helt blankt, dvs tecken saknas.

    Anledningen till att jag undrade om du har testat med en annan webbläsare, till exempel Internet Explorer eller Firefox, är att det låter som att någonting ligger och blockerar delar av webbplatsen inklusive innehåll i menyraden. Har du något tillägg installerat i Chorme som skulle kunna vara boven, till exempel någon annonsblockerare eller liknande? Om du använder inkognito-läget, syns menyn då?

    Om menyraden syns och fungerar i en annan webbläsare låter det som att det är något med Chorme som stället till det, om det inte syns i någon webbläsare är det något som inte har med webbläsarna utan mer övergripande i datorn gör att menynraden inte syns.


    dalbyit
    Medlem

      Jag gick in inkognito och kunde där avsluta FB. (Äntligen stängt efter minst två veckor.) Gick sedan till inställningar och tog bort bokmärken, för att starta från början. Nu fungerar det. TAck för tipset.

      Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.