Facebook startar inte

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 9 månader sedan.
Skapare
The ghost who walks
Medlem

Jag har haft proble med att öppna facebook det stundtals helt omöjligt att komma in andra sidor fungerar utan problem, har sökt på nätet utan resultat det talas om att man kan byta DNS-server men hur det går till vet jag inte och varifrån man skall få DNS-server . Jag har windows 8.1 och kör Chrome (har försökt med Internet Explorer utan att det blev bättre).

Finns det någon som kan hjälpa mig ?:)

Att byta DNS-server skulle eventuellt kunna vara en möjlighet, men det borde inte vara nödvändigt. Får du något felmeddelande när du försöker besöka Facebook? Och när du försöker med Internet Explorer – har du försökt med ”app-versionen”, skrivbordsversionen eller bägge två?

Hej; nej jag får inget elmeddelande det bara står ”Upprättar säker anslutning…” och så kan det stå och tugga tills time out ?? Jag vet inte vad som menas med ”app-versionen” av Internet Explorer ?? det här problemet gäller min stationära  dator kanske jag skulle sagt.

Skrivbordsversionen av Internet Explorer är ”den vanliga” versionen som på det stora hela ser ut som i tidigare versioner av Windows, app-versionen kör enbart fullskärm, man behöver högerklicka för att få upp adressfältet längst ner på skärmen osv.

Du kan även testa att använda Windows inbyggda felsökning. Sök efter Nätverk, och när du startar den öppnas ett dialogfönster som visar alla enheter på ditt nätverk. Längst upp till vänster finns en ikon som heter Egenskaper som har en brandgul markering. Klicka på den.
I programfönstret som kommer upp, klicka på Felsök problem följt av Internetanslutningar. Klicka på Nästa och välj sedan Hjälp mig att öppna en viss webbsida. Fyll i adressen http://www.facebook.com (det är viktigt att http:// är med). Klicka sedan på Nästa-knappen för att se om Windows hittar något. I så fall är det bara att följa anvisningarna.

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.