ie 11 och flash player

Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 5 månader sedan.
Skapare
lennart600
Åskådare

Har problem webbsidan vill köra Adobe flash player Microsoft windows. Har jäklats med detta i flera veckor. Återställa explorer hjälper inte inaktivera fungerar inte. Det enda som fungerat var att återställa datorn till tidigare datum, tyvärr så återkom problemet efter en vecka. Operativsystemet är windows 8.1. Det fungerar med chrome som webbläsare men inte firefox och ie 11

Tyvärr förstår jag inte riktigt problemet. Går det inte att köra Flash Player, eller vill webbläsaren köra Flash Player på webbplatser som inte verkar använda tillägget? Kan du beskriva lite närmare vad som händer (eller inte händer) och var? Fungerar det inte i någon av IE11-versionerna?

Om det är att Flash Player inte verkar fungera som den ska (det vill säga att filmer och liknande inte spelas upp), har du testat att följa Adobes råd om att installera de senaste uppdateringarna som de hänvisar till på den här sidan? Längst upp på sidan finns även en gul knapp med texten Test Flash Player som kanske kan vara till hjälp.
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html

Om det handlar om att webbläsaren vill köra Flash Player på till synes ologiska ställen eller den typen av problem, har du testat att leta efter skräpprogram (malware, annonstillägg och liknande skräpprogram)? Det kan vara att du har drabbats av något sådant, och att skräpprogrammet försöker använda Flash Player på ett otillåtet sätt, vilket i sin tur kan leda till konstiga beteenden.


lennart600
Åskådare

    Den här sidan vill köra Adobe flash player från Microsoft third application compo….. denna lapp är det som kommer upp att följa anvisningarna från microsoft hjälper inte inaktivera active x eller återställa explorer hjälper inte använder nu Google chrome som webbläsare där fungerar det.

    Har du testat det som står på Adobes webbplats, och att köra Antimalware?


    wolvesdancin
    Deltagare

      Om inget annat hjälper så är det en alltid effektivt bot vid strul med Adobe att Du återställer Internet Explorer-inställningarna till den status de hade när du installerade Internet Explorer på datorn första gången. Detta kan vara användbart vid felsökning av problem som kan bero på att inställningar har ändrats efter installationen. Åtgärden återställ inställningar för Internet Explorer går inte att ångra och alla tidigare inställningar försvinner efter återställningen.

      Se vidare http://support.microsoft.com/kb/923737/sv

      Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.