Installation av Adobe Flash Player

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 3 månader sedan.
Skapare
hjalmar10
Medlem

Jag vill installera programmet Adobe Flash Player för att kunna se vissa program, som sänts i TV, t.ex. över SVT Play. Vid försöken att installera det nämnda programmet tycks till en början allt gå bra, men i installationsprogrammet kommer upp anvisningen ”Stäng följande program för att gå vidare”, och då anges att Internet Explorer ska stängas. Det har jag inte lyckats med, och därför vore jag mycket tacksam att få instruktioner för att kunna gå vdare och installera Adobe Flash Player.

Jag tackar på förhand för alla goda tips, som kan ”få mig på banan”.

Bästa nyårshälsningar från Kjell   


wolvesdancin
Deltagare

    Du stänger Internet Explorer (IE) genom att stänga alla fönster som är öppna i den webbläsaren. Alternativt kan du starta den s.k. Task Manager genom att samtidigt trycka ner tangenterna Ctrl+Alt+Del och välja fliken Processer samt där stänga ner alla iexplore.exe som det i vart fall ska finnas två av.   


    hjalmar10
    Medlem

      Jag har stängt av Internet Explorer på sätt som föreslagits och därefter försökt gå vidare i installationen av Adobe Flash Player, men detta har  jag inte lyckats med. Jag hoppas få ytterligare förslag till lösning av mitt problem med installationen av Adobe Flash Player.


      wolvesdancin
      Deltagare

        Normalt ska Adobe Flash Player automatiskt fortsätta installationen så snart du stängt alla fönster som är öppna [på skärmen].

        Vad händer när du gjort det? Ingenting?

        Starta då din dator i felsäkert läge och se om du då lyckas med installationen. 

        Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.