Internet

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 4 månader sedan.
Skapare
carpal01
Medlem

När jag går in på explorer kommer följande upp efter ett litet tag: ”Instruktionen på 0x7507014c refererade till minnet på 0x7507014c. Det gick inte att utföra en minnesåtgärd. Följande fel returnerades. The memory could not be written.” Därefter stängs explorer av. Vad göra?

Det är förmodligen något tillägg som inte fungerar som det ska. Pröva att starta Internet Explorer utan tillägg. Det gör du genom att öppna Start-menyn, Alla program, Tillbehör, Systemverktyg och Internet Explorer (utan tillägg).

Fungerar det då kan du inaktivera tilläggen ett och ett och pröva dig fram.  

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


carpal01
Medlem

    När jag gör som du skriver svarar datorn med att Explorer redan är startad utan tillägg. Datorn sänder ut meddelandet även när explorer inte är i gång. Går jag in på verktyg och hantera tillägg ”dör” explorer direkt.

     

    Hej

    Felmeddandet säger att det är ett fel på minnet hårdvaran. Detta kan vara orsaken men även malware/spyware kan orsaka detta meddelande utan att det är fel på hårdvaren(minnesmodulen).  Scanna datorn (fullständig scanning).

    Du kan även prova med en återställing av systemfilerna.

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.