istart-webbsserch

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 9 månader sedan.
Skapare
sven444343198
Åskådare

Jag lyckas inte bli av med detta usla w  istart-webbserch i internet.

Du har råkat ut för ett program som kapar din webbläsare, vilket är lätt hänt.

Först behöver du  använda Avinstallera program (som du kommer till antingen via Kontrollpanelen eller genom att söka efter om du har Windows 7 eller Windows 8), och undersöka om det finns ett program som heter Webssearches bland de installade programmen. Om det gör det, avinstallera det. Titta samtidigt om det finns några andra program som innehåller namnet Webssearches och som du inte känner till, de kan också behöva avinstalleras.

 

Sedan är det dags för Internet Explorer. Tryck på ALT-tangenten och gå in under Hantera tillägg i Verktyg-menyn. Klicka på Verktygsfält och tillägg i rutan uppe till vänster, och undersök om rutan till höger visar något som har med websearches.com att göra. Om du hittar det, markera den (eller dem i tur och ordning om du hittar flera) och klicka på Inaktivera-knappen nere till höger.

Klicka därefter på Sökleverantörer (placerat under Verktygsfält och tillägg uppe till vänster. Om du ser något som har med websearches att göra i rutan till höger, markera det och klicka på Ta bort-knappen nere till höger.

Klicka därefter på Stäng-knappen nere till höger.

 

Tryck ALT-tangenten igen, och gå in under Internetalternativ. Under fliken Allmänt, kontrollera om du har websearches som startsida. Om du har det, ändra till den startsida du vill ha, till exempel http://www.google.se eller http://www.bing.se eller vad du kan tänkas vilja ha.

Längre ner under samma flik, klicka på Ta bort-knappen under Webbhistorik. Se till att alla alternativ är markerade i dialogrutan som dyker upp, och klicka på Ta bort.

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.