Mystartsearch

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år sedan.
Skapare
hunnabo
Åskådare

Hur blir man av med detta program?

MVH

Bengt Johansson:)

Mystartsearch kan vara klurigt att få bort, men börja med att testa följande.
1. Installera Malwarebytes’ Antimalware (finns i Fördelszonen) och se till att det är uppdaterat (men kör det inte ännu).
2. Installera den senaste versionen av CCleaner (https://www.piriform.com/ccleaner). Det räcker med gratisversionen. Kör inte heller detta program ännu.
3. Starta sedan om datorn i felsäkert läge och börja med att avinstallera Mystartsearch.com som bör ligga där. Om du hittar andra program som exempelvis Optimizer Pro, Search Protect by conduit mer flera, avinstallera dem också.
4. Sedan beror det på vilken eller vilka webbläsare du har, men du behöver gå in och plocka bort Mystartserach (även här andra skumma tillägg om du hittar några) bland webbläsarnas tillägg.
5. Kör sedan kompletta genomsökningar av datorn med Malwarebytes’ Antimalware och CCleaner (dock ej samtidigt utan efter varandra) och låt dem ta hand om sådant de hittar.

Detta kanske inte utplånar Mystartsearch fullständigt, men det är en bra bit på väg och ger oss något att jobba med om vi behöver fortsätta jakten.

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.