Silverlight

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  maggan39 9 år sedan.
Skapare
maggan39
Medlem

Hej!

Har problem med att internet Explorer påstår att jag saknar Silverlight för att kolla på film eller sport.Jag vet att det finns på datorn men det kommer en installationslänk varje gång till hemsidan. Och när jag ska installera den så får jag iallafall reda på att den redan finns. Mycket iriterande men vad gör jag. Datorn har Windows 8.1 och den senaste Internet Explorer. Kan det vara så att Silverlight inte är kompatibel med den senaste, nr 11? Men om så är fallet kan man väl inte gå tillbaka till en äldre version? Ska väl tillägga att på Firefox fungerar det men då det finns mycket annat som är bra med Internet Explorer vill jag ju helst använda den.

MVH/maggan39

Det ska inte vara några problem att använda Silverlight tillsammans med Windows 8, så det är någonting som inte är riktigt som det ska. Det jag skulle testa först av allt, om du inte redan har gjort det, är att avinstallera Silverlight från datorn.Det effektivaste sättet att göra det borde vara med Microsofts egna verktyg för att städa bort defekta Silverlight-installationer (http://go.microsoft.com/?linkid=9781197), men det kan även gå om du använder Windows inbyggda avinstallation eller om du vill testa att använda gratisversionen av Revo Uninstaller (http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html).

Efter det surfar du till http://www.microsoft.com/getsilverlight och gör en fräsch installation av Silverlight.


maggan39
Medlem

    Tusen tack för hjälpen! Det fungerade att installera om. Har haft detta problem så länge och har inte tänkt på denna lösning som egentligen är ganska enkel att prova.:)

     

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.