Spara filmer från internet

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 5 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Hur kan jag spara ner kortare filmer typ musikvideos från tex youtube på ett enkelt sätt?


Bluejeans

Bluejeans

Det finns ganska gott om program som gör det möjligt att ladda hem video från Youtube och andra webbplatser, men tyvärr inte något jag vågar rekommendera av två anledningar.
1. Youtube arbetar hela tiden med att uppdatera och förbättra sina kopieringsskydd för att förhindra nedladdning av video, så det brukar vara väldigt snabb omsättning på program som fungerar för att när som helst upphöra att fungera.
2. Eftersom det lagligt sätt är ett väldig tvivelaktigt område med den här typen av nedladdningar, lockar det även till sig oseriösa programmakare som lockar med nedladdningsfunktioer men gör sitt absolut bästa för att installera skadlig programvara på din dator när du installerar eller använder programmet.
Jag vill poängtera att det inte per definition är olagligt att ladda hem filmer från Youtube, det beror helt på vad det är man laddar hem för film. Youtube agerar dock fullt ut för att skydda upphovsrätten för de uppladdade filmerna, och gör därmed sitt bästa för att försvåra nedladdning, vilket i sin tur lockar fram ljusskygga programmakare. Därför vågar jag inte rekommendera något program för ändamålet, och jag vill varna för att det finns många skadliga program därute som lockar med smidiga nedladdningsfunktioner när de i själva verket har betydligt värre baktanker med sina löften.


sbg-6f53634a89
Deltagare

    Har ni förslag på andra siter där det finns möjlighet att ladda hem 60 & 70-tals musikvideos av hygglig kvalitét? (förbereder ett kalas som ska gå i denna anda, så skulle vilja ha detta för en liten ”festhöjare”

    Bluejeans

    Jag skulle rekommendera att du i stället skapar en spellista på Youtube med de videor du vill visa.

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.