Tuneup pro

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 8 månader sedan.
Skapare
toren
Medlem

Jag har börjat få en uppmaning om att skaffa Tuneup Pro, det är en internet sida som dyker upp av sig själv. Jag undrar vad det är? är det är något skadligt och hur får jag slut på det där jag vill inte ha den kan jag blockera sidan som dyker upp eller finns det något annat sätt.

Det är i sig inte något skadligt, men det verkar som att du har fått in skräpprogram i datorn som kastar upp annonsen (och kanske även andra som du inte har tänkt på) i ansiktet på dig.

Mitt förslag är att du installerar Malwarebytes’ Antimalware som ligger på cd:n och uppdaterar det med de senaste datafilerna inifrån programmet. Sedan startar du om datorn och startar i felsäkert läge (tryck F8 från det att datorn börjar starta om tills det kommer upp en meny där du kan välja att starta i felsäkert läge). Sedan kör du den komplett genomsökning med programmet och ser om det hittar några skräpprogram som kan utplånas från datorn.

 

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.