Window 7

Detta ämne innehåller 12 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
barnen
Medlem

Det är så att jag har fått en sida som hetter (istart webssearches .com )Har instalerat

Malwarebytes Anti-Malware. Och försökt att få bort denna sida,men hur jag än gör kan jag ej få bort den.Snälla hjälp mig att bli av med den.

Tackar på förhand.

 

 

 

Du har råkat ut för ett program som kapar din webbläsare, vilket är lätt hänt.

Nu skriver du inte vilekt operativsystem du har, men det första du behöver göra är att använda Avinstallera program (som du kommer till antingen via Kontrollpanelen eller genom att söka efter om du har Windows 7 eller Windows 8), och undersöka om det finns ett program som heter Webssearches bland de installade programmen. Om det gör det, avinstallera det. Titta samtidigt om det finns några andra program som innehåller namnet Webssearches och som du inte känner till, de kan också behöva avinstalleras.

 

När det är gjort kan du behöva plocka bort eventuella ändringar som programmet i din webbläsare. Du skriver inte vilken webbläsare du använder så jag kan för tillfället inte ge några exakta instruktioner, men enkelt uttryckt behöver du kontrollera så att webbläsaren inte använder Websearches som startsida, samt radera tillägg som programmet har lagt till i webbläsaren.

Det brukar i de flesta fall eliminera kaparprogrammet, annars får du återkomma så hjälps vi åt att få bort eländet.


bgwm
Medlem

     Till PC-Tidningen Support:Nu läser du väl inlägget från”barnen” som fan läser bilblen!

    Det står operativsystem:widows 7 home premium det står även:  intenet exploder. och det

    står även:Jag har kontrolerat i kontrolpanelen  Ursäkta mobbningen,

    jag kunde bara inte acceptera 3 grova läsfel i samma inlägg och eftersom ”barnen

    kollat kontrollpanelen,så fick han ingen hjälp! 

     

              

     


    bgwm
    Medlem

      Varför är ”barnen” inlägg redigerat 48 minuter efter jag skrev mitt inlägg #2,så mitt inlägg såg ut att blivit skrivit ”av en idiot” för att rädda pc tidningens suport från en fabulös fadäs!!! Och taget bort det som verkligen stod i inlägget: operationssystem:widows 7 home premium  ni har även redigerat och taget bort webbläsaren:  intenet exploder också taget bort:Jag har kontrolerat i kontrolpanelen vilket jag kopierade och klistrade in eftersom båda orden var felstavade. Vänligen redigera EJ i inläggen!!

       

             

      Jag kan tyvärr inte se vem som har redigerat ursprungsinlägget, eller vad det är som har redigerats, det enda jag känner till är att mitt svar är utifrån det jag läste i tisdags. Om det svaret inte hjälpte frågeställaren får han/hon gärna skriva det, så fortsätter vi att försöka hjälpa till.

      Frågeställares inlägg redigeras aldrig om de inte bryter mot några forumregler, men då ändras de inte utan raderas.


      bgwm
      Medlem

        Vem har möjligheter att redigera i inlägg mer än avsändaren!!!! I mitt (har varit prenumerant sedan 2005) och alla prenumerationsavtal står det på sidan 2 i alla pc tidningarna att läsa ! Du får hjälp med din dator….. och VÅRA EXPERTER. Jag har tyvärr sällan eller aldrig sett någon sådan hjälp,utan just det jag relaterar i denna tråd, ”barnen” har som överskrift <windows 7> Och allaredan där har JAG även suporten klart för oss att operativsystemet är win 7. Ändå skriver du <det enda jag känner till är att mitt svar är utifrån det jag läste i tisdags.Och där läser du  <windows 7> (vad var det du missade, eftersom du sedan skriver:  

        Nu skriver du inte vilekt operativsystem du har,(detta är en inklistring från ”#1) RÄCKER INTE DENNA ÖVERSKRIFTEN FÖR ATT SUPORTEN SKALL INSE ATT JAG HAR INGEN ANLEDNING ATT GÅ I CLINCH OM ATT LJUGA OM ATT ”barnen”INLÄGG HAR REDIGERATS OCH BESKURITS REGÄLT!!

        DÄR STOD FRÅN BÖRJAN ATT LÄSA:Jag har internet explorer (vilket du förnekar) där stod även att läsa (som jag ytterliggare en gång KLISTRAR in och eftersom jag kan stava,tog jag in det för att försöka bevisa att det inte var något jag fabricerat själv)”barnen” <Jag har kontrolerat i kontrolpanelen> och ändå skriver du att”barnen” skall gå in i kontrollpanelen OCH DET HAR REDAN SKETT OCH  ATT HELA DITT SVAR TILL ”barnen” ÄR EN FARS!!

        Jag fordra,eftersom det står i prenumerationsavtalet att vi SKALL få hjälp av ”VÅRA EXPERTER” som pc tidningens avtal säger och denna suport som svarat på denna tråd bör få en 2 årig kurs i att lära sig läsa och kanske en 4 årig kurs i att bli EXPERT på pc tidningen.

        Men i första hand skaka fram en expert som kan hjälpa den stackars insändaren i denna tråd som har PROBLEM! 

        Jag håller med om att det var en miss från min sida att det faktiskt står Windows 7 i rubriken. Däremot vet jag fortfarande inte vem som har redigerat och vad som har redigerats, så det andra kan jag tyvärr inte yttra mig om.


        bgwm
        Medlem

          Svar till ”barnen”

          Eftersom suporten har mer problem med att rentvå sig om mina inlägg än att ge dig hjälp, skall jag som amatör försöka mig på det. Dubbelklicka på DATOR/GENVÄG och sedan bubbelklick igen på disk C om det är 32bit. av W7 bubbelkicka på pogram och se om det program du vill ta bort ligger där,om så är fallet högerklicka på det och sedan vänsterklick på TA BORT (om det är 64bit. så finns där även program (x86) och då bör du även söka där).Som en sista utväg klicka på startknappen,sedan alla program,rulla ned till Tillbehör som du klickar på och därefter Systemverktyg och till sist på Systemåterställning och följ anvisning och försök att hitta tid, innan du fick in programet som du vill ta bort och starta igång Systemåterställningen

          Denna tråd är full av tillmälen och insinuationer som inte leder någonstans. Jag ber alla som skriver på forumet att uppträda med en god ton för allas trevnad.

          Med detta sagt är fakta kring redigering av inlägg följande: De kan bara redigeras av den som har skrivit inlägget eller av mig. Supporten kan alltså inte redigera några inlägg. Vi ändrar inga inlägg utan att först ta kontakt med frågeställaren och i det här fallet har jag inte rört det ursprungliga tillägget.

          Det viktiga i detta fall är om den ursprungliga frågeställaren har fått hjälp eller inte. Vi har varit i kontakt med frågeställaren via e-post och vad jag kan förstå av frågeställarens svar på annan plats i forumet är allt nu bra: http://pctidningen.se/forum/stall-din-fraga-har/windows/hemgrupp-0

          Vänligen notera att alla som skriver ett inlägg eller ett svar kan redigera eller ta bort sina egna inlägg.

          Vänligen
          Markus Dahlberg, redaktör


          barnen
          Medlem

            Får tacka för alla tips jag fåt.Men hur jag än gör lyckas jag inte få bort den envisa 

            istart webssarches.com  

            Har installerat Malwarebytes Anti-Malware.Det är det program som finns på

            Pc-tidningens CD.

            Man skall kanske uppgradera sig till premium eller?

            Finns det något annat program som gör det lättere för mig,att få bort det.

            Än en gång tack för vissat intresse av att hjälpa en nybörjare.

             

             

            Du ska inte behöva uppgradera Anti-Malware till premiumversionen, skillnaderna mellan den och gratisversionen är inte någonting som spelar någon roll här.

            Vilken eller vilka webbläsare är det du använder?


            barnen
            Medlem

              #10

              Jag har Windows 7 Hom Premium

              Internet Exploder 11

              Eftersom du redan har varit inne och avinstallerat programmet via kontrollpanelen/Avinstallera ett program, kastar vi oss över IE11 och ser om vi kan städa ut någon gammal kvarleva.

              Tryck på ALT-tangenten och gå in under Hantera tillägg i Verktyg-menyn. Klicka på Verktygsfält och tillägg i rutan uppe till vänster, och undersök om rutan till höger visar något som har med websearches.com att göra. Om du hittar det, markera den (eller dem i tur och ordning om du hittar flera) och klicka på Inaktivera-knappen nere till höger.

              Klicka därefter på Sökleverantörer (placerat under Verktygsfält och tillägg uppe till vänster. Om du ser något som har med websearches att göra i rutan till höger, markera det och klicka på Ta bort-knappen nere till höger.

              Klicka därefter på Stäng-knappen nere till höger.

               

              Tryck ALT-tangenten igen, och gå in under Internetalternativ. Under fliken Allmänt, kontrollera om du har websearches som startsida. Om du har det, ändra till den startsida du vill ha, till exempel http://www.google.se eller http://www.bing.se eller vad du kan tänkas vilja ha.

              Längre ner under samma flik, klicka på Ta bort-knappen under Webbhistorik. Se till att alla alternativ är markerade i dialogrutan som dyker upp, och klicka på Ta bort.

              Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.