windows 10

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 8 månader sedan.
Skapare
palle3
Medlem

Jag har widows 7 och har laddat ner windows 10 allt fungerar normalt utom när jag skall använda någon app, väder, nyheter osv så får jag medelande: Du verkar inte vara ansluten till internet. Jag kan ansluta till internet på vilken vebbplats jag vill utan problem.

Vad gör jag för att det skall fungera?

palle 3

Det är ett problem som dykar upp för vissa, och det är den typen av problem som är irriterande eftersom det yttrar sig likadant för alla drabbade men kan bero på flera olika saker. Det första jag rekommenderar är att du kontrollerar så att drivrutinerna till nätverkskortet använder verkligen är kompatibla med Windows 10, eftersom det verkar vara den vanligaste anledningen till problemet.

Det andra du kan testa är att avinstallera appen för att därefter gå in i Store för att ladda hem och installera den på nytt.

En del som har drabbats av problemet har använt trådlöst nätverk har kunnat lösa problemet antingen genom att stänga av allt som har med Wi-Fi-delning att göra (se nedan) eller helt enkelt ansluta med nätverkssladd.

För att stänga av Wi-Fi-delning gör du så här:

1. Tryck på Start-knappen, sök efter och starta Inställningar.

2. Klicka på Nätverk och Internet.

3. Se till att Wi-Fi är valt i vänsterkolumnen, bläddra ner till och klicka på Wi-Fi-inställningar.

4. Under texten För nätverk som jag väljer, dela dem med finns tre alternativ (Outlook.com-kontakter, Skype-kontakter och Facebook-vänner). Plocka bort markeringarna från alla tre, och stäng sedan fönstret med inställningar.

 

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.