Windows Vista Service Pack 2

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  beroldo 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
beroldo
Deltagare

Har Windows Vista Home och vill hämta hem Service Pack 2! Verkar omöjligt! Pack 1 är nedladdat! Tacksam för hjälp! Pack 1 och 2 behövs för nya Canonskrivaren MG5750! Vad som anges för varaiton 8 Service Pack 2 tycks inte funka! I XP-versionen har jag både SP1 och SP2 och där funkar allt väl! Tacksam för svar!

 

Eftersom det fortfarande finns support för Vista borde det gå att lösa. Har du studerat Microsofts guide för de olika sätten att ladda hem och intstallera Vista SP2?
http://windows.microsoft.com/sv-SE/windows-vista/Learn-how-to-install-Windows-Vista-Service-Pack-2-SP2


beroldo
Deltagare

    Problemet är påkommet och delvis löst! Datorn förfrågan avsåg hade 32-bitars operativsystem med endast en 32-processor, vilket gjorde, att Microsoft inte   genom uppdatering kunde bistå med SP2! 2 st efarna dataexperter bidrog vänligen ändå till att få SP2 på svenska till densamma, vilket tog flera dagars problematisk hämtning av vilka jag själv bevakade den i omgångar flera timmar nödvändiga nedladdningen/hämtningen!Microsoft själva betecknade nedladdningen som mycket avancerad och svår, vilket den också var! Detta är säkert förklaringen till att flera i olika skrift framfört att man i just detta sammanhang blivt helt ställda!

    Min andra dator med samma operativsystem men med AMD64x2 var lätt att hämta SP2 till genom automatisk uppdatering, vilket tydligen Ert svar hänvisade till! Tack för Ert försök till hjälp – men här är nu sammanfattningen för min del!

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.