nätverksanslutning fungerar inte

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 år, 7 månader sedan.
Skapare
POLLUX
Åskådare

Jag har försökt att hitta frågan i forumet men hittade inte . I senaste numret av PC tidningen , 4/2020 , i fråga oss , var det någon som hade ett problem , nämligen : ”den trådlösa nätverksanslutning har slutat att fungera ” . Jag har haft samma problem , jag fick meddelandet gång på gång  att Wifi kopplingen var avstängt och försökte att koppla mig igen utan att lyckas ,  fick tom råd  att skaffa ett nytt kort , men så hittade jag till slut felet i min laptops bruksanvisning  . Av misstag  hade jag eller , kanske min katt som , ibland ta en genväg över tangentbordet 🙂 , tryckt på en tangent som stängde av Wifi . För min PC  ( HP 250 G 6 notebook ) var det bara att trycka samtidig på  knapparna fn och  F3 och vips var det hela i gång igen . Det är säkert olika knappar med olika PC märke så det gäller att hitta vilka i bruksanvisningen . Lycka till !

Katter är en vanlig orsak till datortrassel. Äldsta dottern har en stationär dator med strömknappen på ovansidan, och hennes katter brukar trampa på den när de passerar datorn när hon jobbar med den. 🙂

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet