Adobe Flash Player

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 3 månader sedan.
Skapare
Leif Lindholm
Medlem

När uppgradering av Adobe Flash Player kommer av sig själv och jag svarar att programmet ska uppgraderas, så brukar inget hända. Så idag avinstallerade jag Adobe Flash Player, för att sedan försöka att installera det igen. Jag följer instruktionerna och först svara kör i nederkanten och sedan ja på fönstret, sedan händer inget. I aktivitetshanteraren på nätverk ser jag att inges större fil hämtas.  
 
Jag hämtar från denna webadress: http://get.adobe.com/se/flashplayer/
 
Jag har Windows 7 Professional och service Pack 1.
 
Jag har Norton Internet Security, senaste versionen. Jag har även provat med att stänga av Smart Brandvägg och Antivirus, men inget hjälper.

Har du testat att, iställt för att köra direkt vid nedladdningen, spara filen på din hårddisk och sedan köra installationen därifrån?

Om du inte har något emot engelska så finns även en mycket bra problemguide här: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html


wolvesdancin
Deltagare

    Leif, om du använder IE som primär webbläsare, är enligt min erfarenhet av kanske hundratalet fel av det slag du erfarit, att det sannolikast effektivaste botemedlet består i att du skapar en återställningspunkt samt därefter startar IE. När den är startad klickar du på ”kugghjulet” i dess övre högra hörn och väljer i det fönster du då får upp att klicka på fliken Advanced/Avancerat. Då får du upp ett nytt fönster där du trycker på knappen längst ner – på engelska RESET – för att återställa webbläsaren till dess på engelska ”default conditions”.

    När du sedan konstaterat att du återfått normala uppgraderingar av Adobe Flash Player, så bör du lämpligen börja att pröva dig fram med att manuellt, vart och ett för sig, göra de tillägg till webbläsaren som du vill ha – tills du upptäcker att Adobe Flash Player åter blockeras. Då plockar du lämpligast bort det tillägget för gott.

    Att skapa återställningspunkten var inget led i själva felsökningen, utan sådan normalt säkerhetsförfarande som utgör säkerhetsnät. Om något skulle inträffa som motiverar att du återställer systemet.


    wolvesdancin
    Deltagare

      Hjalmar – det kan vara lämpligt växla om din tråd in på detta spår. Du har ju berättat, att när du ska ladda ner Adobe Flash Player (AFP), så startar om jag förstått dig rätt nedladdningen normalt och stannar sedan upp åtföljt av uppmaningen att du ska stänga Internet Explorer (IE). Du berättar sedan att när du stängt IE så fortsätter ändå inte nedladdningen av AFP. Normalt ska AFP automatiskt fortsätta installationen så snart du stängt alla fönster som är öppna [på skärmen]. Vad händer när du gjort det? Ingenting? Starta då din dator i felsäkert läge och se om du då lyckas med installationen.

      Om du inte heller skulle lyckas ladda ner AFP i felsäkert läge (har inte testat om det går) så backa ett stycke i den här tråden och begrunda om du kan bli hjälpt av de tips som PC-Tidningens support där lämnat. 

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.